Stijldansen voor beginners

10 november 2013 - door NicoleK - 0 reacties

Heb jij altijd al willen stralen op de dansvloer? Lijkt het je leuk om samen met je gala-date écht te dansen? Wil jij niet vanaf de kant toekijken maar zelf met de voetjes van de vloer?

Dan is dit je kans!

Dameschdispuut Q.T. organiseert voorafgaand aan het Okeanos Gala stijldans-lessen voor beginners. In vier lessen zullen jij en je partner twee verschillende dansen leren, zodat  jij op 20 december 2013 aan heel Okeanos je stijldans-moves kunt showen!
Op het gala zal gestart worden met een openingsdans, waarbij iedereen die kan dansen wordt uitgenodigd op de dansvloer. Na de openingsdans zullen nog meer nummers voorbij komen waarop jij en je partner met de stijldans-voetjes van de vloer kunnen!

Voor slechts €8,50 leer jij de beginselen van het dansen. Geef je op door te mailen naar qt.danslessen@gmail.com. Het is natuurlijk het leukst als je je samen met je gala-date opgeeft! Heb je nog geen date en dus geen danspartner? Niet getreurd, ook dan kun je mee stijldansen. Geef in je mailtje aan of je wel of geen danspartner hebt, zo ja, met wie je gaat dansen.

De danslessen worden gegeven van 17.30u-19.00u op:

Woensdag 20 november
Woensdag 27 november
Woensdag 4 december
Woensdag 11 december

Adres: Willem Fenengastraat 12, 1096 BN Amsterdam (vlakbij metrostation Overamstel)

Bij de eerste les dien je de €8,50 te betalen, dus zorg dat je contant geld meeneemt (liefst gepast).

Wij hopen jullie allemaal te zien tijdens de danslessen!

Met roze-boven-alles groet,
Dameschdispuut Q.T.

Categorie: