Stefan Vree f.t. barcommissaris

21 mei 2013 - door MargrietG - 22 reacties

'Stefan, wil je me even helpen met het wisselen van de biertank?' Het bier stroomde echter nog rijkelijk, maar Stefan bevond zich nu wel op de 'rijkste' plek van Okeanos, de bierkelder. Hier werd hij, op gepaste wijze, opgewacht door Leenders '13. Zij stelde Stefan de vraag of hij de functie Barcommissaris op zich wil nemen in het bestuur Dannijs '14. Stefan moest echter nog wat uitzoekwerk doen en liet ons een paar dagen in spanning wachten. Vanavond, op zijn eigen verjaardag nog wel, kwam het verlossende bezoekje ‘JAA, ik wil’.

Stefan is van Okeanos lichting Lente ‘11 en werd bij aankomst direct goede vrienden met de bar. Vele wedstrijdweekenden stond hij daar 's ochtends vroeg om de catering en de bar goed te laten draaien. Naast het draaiende houden van de bar, kan deze man ook roeien. Zo wist hij iedereen te verbazen door tijdens Asopos Najaars  '12 in een skiff aan de start te verschijnen. Daarnaast heeft hij dit verenigingsjaar ook nog de Head of the River gestart en gaat hij zich 29 mei aanstaande wagen aan de Ringvaart Regatta.

Lieve Stefan, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en met deze functie! We hebben er alle vertrouwen in dat jij deze prachtige functie ontzettend goed gaat vervullen.

Categorie: