Start Okeanos Fietstraining!

5 april 2008 - door jorien - 8 reacties

Wat? Okeanos fietstraining
Wanneer? Vanaf aanstaande maandag, 18:30 uur
Waar? Verzamelen bij het Kalfje langs de Amstel
Voor wie? Iedereen met een racefiets die lekker wil trainen.

Het wordt weer langer licht avonds, en dat betekent dat de Okeanos fietstraining ook weer van start zal gaan. Vanaf aanstaande maandag zullen er weer trainingen gegeven gaan worden door Joep Kamphuis en Mathijs Hofmijster. Elke week wordt er een vast rondje gefietst. Behalve aan de conditie zal er ook veel aandacht gegeven worden aan fietstechniek en het goed kunnen rijden in groepen.
De training is zowel voor beginners geschikt als voor mensen met fietservaring. De enige voorwaarde is dat je op een racefiets komt, een helm op hebt en voor een pompje en reservebandje zorgt. Alhoewel er soms best hard getraind zal worden, geldt er altijd het ‘samen uit, samen thuis principe’. Joep en Mathijs zullen de trainingen een maand lang geven. Als er voldoende animo is, dan zullen we doorgaan met de trainingen tot en met het rondje IJsselmeer.

Dus: altijd al je zelf vereeuwigd willen zien worden in de heldhaftige fietsverhalen op het gastenboek (of altijd al eens met eigen ogen willen zien wat er nou echt van waar is)? Meld je dan vanaf a.s. maandag om half zeven met je racefiets bij het Kalfje.