Sportkeuring

25 november 2007 - door eline - 0 reacties

Iedereen die gaat roeien dit jaar moet in het bezit zijn van een geldig sportkeuringsbewijs. Harro Vink zal deze sportkeuring organiseren en heeft aangegeven dat hij slechts op 1 dag beschikbaar kan zijn en wel op woensdag 12 december a.s.

De sportkeuring gaat om 15:00 uur van start. Er kunnen 15-20 mensen per uur gekeurd worden. Tussen 18.00 en 18:30 uur is er een pauze. Om 21:00 uur is de keuring afgelopen. Inschrijven kan via de site, onder het kopje vereniging.

Wat moeten jullie doen.

1) Kijken of je al een geldig keuringsbewijs hebt
2) Zo niet, inschrijven op de site (vermeld de tijd erbij wanneer je ongeveer aanwezig kan zijn)
3) Er worden wat vragen gesteld over je medische voorgeschiedenis, dus zorg dat je weet wat je allemaal hebt meegemaakt (globaal). Verder moet je die dag wat urine inleveren, moet je een lichamelijk onderzoek ondergaan en wordt er een ECG gemaakt.

De kosten zijn 35 euro p.p. en er moet contant betaald worden voor aanvang van de keuring. Let op, een andere manier van betalen wordt niet geaccepteerd. Als je niet door de keuring heen komt, krijg je je geld retour.

Nogmaals, het is erg belangrijk dat je komt die dag. GEEN KEURINGSBEWIJS = GEEN WEDSTRIJD STARTEN. Dit geldt dus ook voor het competitieroeien. Natuurlijk mag je jezelf ook elders laten keuren, maar dat is over het algemeen veel duurder.

Mocht je nog vragen hebben over de sportkeuring zelf neem dan contact op Harro Vink (06 4716 4489). Mocht je vragen hebben over de indeling van de sportkeuring op 12 december neem dan contact op met met de wedstrijdcommissaris Jorien Vlaanderen of met de competitiecommissaris Corné van Druningen. Zij zijn te bereiken via wedstrijd@okeanos.nl en competitiecommissaris@okeanos.nl.