Social sponsoring

1 mei 2015 - door MerelB - 0 reacties

--- BELANGRIJK ---

Alle leden opgelet!
Sinds kort doet Okeanos mee aan het innovatieve project Social Sponsoring. Dat houdt in dat je met veel online aankopen die je doet, Okeanos kunt sponsoren, zonder dat je daar een cent extra voor betaalt!

Door de Social Sponsoring Web App voor je internetbrowser te installeren, kun jij ervoor zorgen dat ongeveer 5% van je online aankoopbedrag bij Okeanos terecht komt - en dat kost je dus niets extra’s. Bedrijven die zijn aangesloten bij Social Sponsoring zijn bijvoorbeeld Zalando, C&A, Thuisbezorgd en Albert Heijn. Stel je voor dat iedereen van deze Facebookgroep daar een heel jaar bestellingen bij doet: hoeveel fusten zouden dat zijn?

Wacht geen moment en neem twee seconden de tijd om de app te installeren via deze link: http://socialcheckpoint.org/webapp&lang=nl. Als de app aan je browser is toegevoegd, klik dan rechtsboven naast de HTML-balk op het blauwe icoontje, en kies ‘R.S.V.U. Okeanos’ als begunstiger. Op dat moment worden al je online aankopen geregistreerd als aankoop van een begunstiger van Okeanos, zonder dat je daar iets extra’s voor hoeft te doen. Zo kun jij de mooiste vereniging van Nederland dus heel makkelijk een steuntje in de rug geven! Ook familie en vrienden kunnen op deze manier Okeanos helpen, dus spreid het woord!
Bestellen via de social sponsoring link onderaan dit bericht, zonder de app te installeren, heeft hetzelfde effect. Je moet er dan alleen iedere keer als je online bestelt aan denken dat je dat via die link doet.
Let wel op: als je AdBlocker geïnstalleerd hebt, zou het kunnen dat je aankopen niet traceerbaar zijn. Denk er daarom aan dat je die uitschakelt als je gaat shoppen. Misschien ook een idee: zet hem standaard uit, en alleen aan als je hem denkt nodig te hebben!

Precies weten welke bedrijven allemaal meedoen aan Social Sponsoring? Bijhouden hoeveel we al bij elkaar hebben gebracht met zijn allen? Weten hoeveel Okeanos per aankoop van de verschillende participerende bedrijven krijgt? Klik op de onderstaande link:
http://socialsponsoring.nl/RSVUOkeanos.

Wij hopen dat iedereen ook op deze manier wil bijdragen aan een nog mooier en sterker Okeanos!

Mocht je een vraag hebben over Social Sponsoring en hoe het allemaal in zijn werk gaat, twijfel niet en mail quaestor.pic@okeanos.nl.

Categorie: