Royal Sunday

23 juni 2011 - door sanner - 2 reacties

Op zondag 26 juni organiseert de acht die in de week daarna de Henley Royal Regatta zal starten een barbecue na afloop van de finales van de Koninklijke Holland Beker. Zij kondigen deze dag als volgt aan:

Dit is de zondag waar alles samenkomt. De Royal Sunday. Waarbij geen moment van de dag onbenut gelaten zal worden.

Waar 's ochtends alleen de sterksten de Stercus Tauri Royal Bosbaan Swim (http://www.okeanos.nl/drupal/node/2657) overleven en waar overdag gestreden wordt voor internationaal eremateriaal. Dit alles wordt afgesloten en gevierd met een grootse BBQ, waarbij ook de winnaar van de Stercus Tauri Tourpoel 2010 bekend gemaakt zal worden.

Mensen die zich hebben opgegeven voor de ST Tourpoel krijgen een aparte kaart voor de BBQ. De kaarten zijn af te halen bij de organisatie, die tevens controleert of de automatisch incasso goed is verlopen.

We hebben uiteraard grote eters, kleine eters en mensen die van vegetarisch materiaal houden. De kaarten kunnen tot zaterdag 25 juni 15:00uur gekocht worden aan de Okeanos Bar. De kaarten zijn dit keer als volgt samengesteld:

Vegetarische kaart (€10,-):

- Vegetarische Hamburger
- Vegaterische Worst
- Groente Spies
- 2x Frisdrank/Bier

Kleine kaart (€7,50):

- Hamburger
- 3x Kipsaté
- 2x Frisdrank/Bier

Medium kaart (€10,-):

- Hamburger

- Worst
- 3x Kipsaté
- 2x Frisdrank/Bier

Grote kaart (€12,50):

- 2x Hamburger
- 2x Worst
- 3x Kipsaté
- 2x Frisdrank/Bier

Er is ook een mogelijkheid tot Royaal genieten voor VIP's. Alle baten komen ten goede aan de heren die strijden op de Henley Royal Regatta.

Speciale VIP kaart zal later bekend gemaakt worden. Dit bevat enkel hoge kwaliteit vlees, speciaal 'bier' en een fles champagne zullen niet ontbreken! Kosten hiervoor zijn €50,-.

Meer Royal dan dit zal het niet worden! Dus wees erbij!