Rottebokaal en Asopos Driekamp

13 juni 2010 - door Marthe - 0 reacties

Op de Rotte waren vorige week de drie DErvB4+en te vinden, afgelopen zondag roeide DCl2x Iris&Lisa de Asopos Driekamp.

Vele dagen na de Rottebokaal werden eindelijk de uitslagen bekend. Of deze helemaal kloppen is nog de vraag, maar hoe het nu lijkt hebben de B4+en als volgt gepresteerd: Caramba doet al het hele seizoen mee in de Top3. Elke keer is het spannend of ze blikken, deze keer moesten ze helaas de twee sterke ploegen van Gyas en Asopos voor zich laten laten en werden ze derde. De dames van 90MIJL roeiden weer goed mee in de middenmoot en eindigden na de drie afstanden als 7e. Monrow aangevuld met leden van C4+ ploegje 'De Tanker' en Leonie B. eindigden als 10e.

In Leiden was het op een bochtig parcours tijd voor Iris en Lisa in hun 2x. De 250 en de 500 meter gingen erg goed, de meiden behaalden een tweede tijd. De 1500 ging helaas minder, ze raakten ze in de kant en hier weer uit komen kostte veel tijd. Uiteindelijk werden ze zesde.

Komende zaterdag op de Orca Slot zal duidelijk worden welke plek in de bokaal alle competitieploegen zullen behalen. Alle competitieploegen alsook een aantal lenteploegen zullen laten zien wat ze in huis hebben. Komt allen aanmoedigen, Nederland-Japan kijken en feesten op deze laatste competitiewedstrijd van het seizoen.