Rosa van Baal Kandidaat-Toer- en Competitiecommissaris 2015/2016

7 mei 2015 - door Sarah - 1 reactie

Gisteravond rond 23:00 werd Rosa gemaild door een onbekend adres: ze kreeg een opdracht en indien ze deze zou willen uitvoeren moest zij het event van het Pre-Sprintfeest delen op haar tijdlijn. Na enige tijd verscheen het enige echt event dan toch op haar tijdlijn waarna zij zich mocht begeven naar het pulshokje op de 100m. 

In dit hokje vond zij een envelop met daarin de boodschap dat er twee wijn voor haar klaarstond welke zij moest adten. Uiteraard moest een en ander op beeld vastgelegd worden. Deze opdracht kreeg zij natuurlijk niet zomaar: geen competitieroeien zonder alcohol. Na dit te hebben gedaan mocht zij haar weg vervolgen naar de volgende pulshokjes. 

In het 500m hokje vond zij een taart welke zij, tevens vastgeld op beeld, in een keer moest opeten. Zoals men weet: elk competitiejaar draait om zoveel mogelijk taarten! In het 1000m hokje vond zij een blauwe zonnebril en slinger: blauw, de kleur van de CC; vanaf nu haar nieuwe lievelingskleur. In het laatste hokje vond zij een vragenlijst met een aantal vragen over het competitieroeien. Indien zij al deze vragen goed zou beantwoorden vormde zich een woord: COMPO. 

Nadat zij al haar taken had volbracht begaf zij zich naar de finishtoren waar bestuur Wind'15 op haar stond te wachten. Hier vroeg ik haar of zij de functie van Toer- en Competitiecommissaris wilde vervullen in bestuur Wijgergangs'16. Deze vraag werd beantwoord met een volmondig 'ja', wat mocht resulteren in een luid gejuich en geopende champagne fles. 

Rosa is lid geworden in Herfst'12 (B'VO!). In dit jaar deed zij mee aan de NOOC-bokaal met haar ploeg de Valentina's. Het jaar daarna zijn zij nog enige malen in een B4+ gestapt, wat zelfs mocht resulteren in een taart op de PEiL! Rosa is inmiddels begonnen aan haar derde jaar in de Toernooi Commissie waarvan zij nu al voor het tweede jaar voorzitter is. Tevens is Rosa trouw onderdeel van de Jaarclub Commissie. 

Iedereen die Rosa kent weet dat zij elk project met beide handen aangrijpt en van aanpakken weet. Zij is op menig borrel te vinden en zal dus zeker weten hoe zij alle competitieroeiers moet enthousiasmeren. Daarom heb ik er het volle vertrouwen in dat Rosa een goede opvolger zal zijn. Ik wens Rosa vooral ontzettend veel plezier met de mooiste functie die er is!

 

Categorie: