Rondje IJsselmeer

28 augustus 2011 - door sanner - 2 reacties

Zaterdag 3 september zal het ST Cycling Team namens Okeanos om 06:30 uur van start gaan.

Het Rondje IJsselmeer is een wielerwedstrijd voor roeiers over ruim 300 kilometer. Het Rondje voert het peloton via Medemblik naar de Afsluitdijk, waar het startschot gegeven wordt voor de 30km lange, individuele sprint 'Wild West'. Daarna volgen twee ploegentijdritten van 80 km. De eerste tot aan Urk, de tweede tot aan de finish in Almere.

Het Zware Roeiersdispuut Stercus Tauri zal net als vorig jaar deelnemen onder de naam 'ST Cycling' met Thijs Bosgoed, Teun Kraaij, Boris le Feber, Mechiel Versluis en Maarten van den Beld. Dit vijftal zal aangevuld worden met oud-zware Okeanosroeier Erik-Jan Seeleman en vedergewicht Alexander Klaver. Dennis Grimbergen en Erik Landman zullen als ploegleiding dit STerrenteam begeleiden.

Alle aanmoediging en support is uiteraard van harte welkom. Wil jij een bijdrage leveren aan de winst door de geschoren benen van de renners te komen masseren in Urk? Of de laatste kilometers komen aanmoedigen? Bel dan even met Erik (06-29557329) om een indicatie te krijgen van de tijdstippen dat de ploeg daar is waar jij ook bent.