Reparatiedag 23 juni

10 juni 2018 - door Carlijnvan Esch - 0 reacties

Beste Okeaniden,

Na het succes van afgelopen jaar heb ik begrepen dat er toch weer behoefte was aan enkele reparaties aan de Okeanos kledij. Daarom zal ik op zaterdag 23 juni 2018 tussen 12.00 en 16.00 uur aanwezig zijn op de ORCA Competitie Slot wedstrijden om jullie jasjes, vestjes en andere kledij aan te nemen voor reparatie.

Mocht je  deze zaterdag niet kunnen, lever dan bij het bestuur vast je jasje in bij het bestuur in een tas, voorzien van naam, verzoek met wat er moet gebeuren en telefoonnummer. Dan kan ik er alsnog mee aan de slag.

Omdat er waarschijnlijk meer werk is dan ik in 4 uur kan doen, zul je je kleding misschien even moeten missen. Eventueel zou je het zodra het klaar is kunnen ophalen in Hoofddorp, of moet je wachten tot ik weer in Amsterdam ben.

De kosten voor reparatie zullen rond de € 5,- per uur bedragen, afhankelijk van de tijd en materialen die benodigd zijn.

--- Borduren ---

Mocht je nu nog meer Okeanos kleding willen? Dat kan! Met de borduurmachine kan ik een Okeanos logo op bijv. handdoeken, t-shirts of sweaters borduren. Lijkt dit je leuk? Kom dan zaterdag langs of mail naar jacqueline@beuks.com voor meer informatie. Liever je eigen jaarclub/ploeg/commissie logo? Ook dit is mogelijk!

Met vriendelijke rood-boven-groene groet,

 

Jacqueline Beuks

Tel: 06-25201424   / Mailadres : jacqueline@beuks.com

Categorie: