RemeX Oudejaarsdag strandloop

21 december 2009 - door Lea - 1 reactie

Sinterklaas is het land weer uit en de kerstman maakt alweer bijna zijn opwachting. Daarmee nadert ook het einde van het, voor Okeanos zo succesvolle jaar 2009. Zoals al sinds mensenheugenis traditie is, sluit de R.S.V.U. ‘Okeanos’ ook dit sportjaar af met de RemeX-Oudejaarsdagstrandloop op 31 december.

Aan het strand van Zandvoort aan Zee zal een dag - van 10u tot 13u - vol vertier plaatsvinden, waarbij de zo nodige trainingsintensiteit uiteraard niet ondergeschikt zal zijn aan de jolijt. We verzamelen om 9.45 uur voor het Holland Casino te Zandvoort aan Zee. Centraal staat de strandloop, zoals het altijd al is geweest. Ook voor de minder ervaren lopers zal die goed te doen zijn, er zal namelijk een ervaren en een onervaren loopgroep gevormd worden. Dus, verse oliebollen, lekker hardlopen en op de laatste dag van het jaar met de leukste en beste roeivereniging van Nederland even wat ontspannen met als afsluiting een goede rugby of voetbalpartij. Zorg dat je het niet mist!

Om warm te blijven en goed voor de dag te komen hebben wij dit jaar een mooie gadget: voor slechts €2,- kun je een prachtige, warme, kerstmuts aanschaffen. De opbrengst gaat naar de gehandicaptensport. Deze kerstmutsen zijn, direct voor aanvang van de strandloop, te verkrijgen bij lid van verdienste Rick Verbree.

Voor alle wedstrijdroeiers uiteraard verplichte deelname aan dit evenement, voor alle andere leden eigenlijk ook....iedereen wordt verwacht!

Uw organisatie.