Randstad wint Nautilus bedrijven regatta en het mixed-klassement

10 september 2011 - door Jesper - 1 reactie

Op de warme zaterdag van 10 september vond in Rotterdam de Van Oord-Nautilus bedrijvenregatta plaats. Deze wedstrijd over 1000 meter op de Bergse Voorplas was dit jaar erg sfeervol dankzij het goede weer en organisatie. Op het terras van watersport vereniging Aegir was het goed toeven met een mooi uitzicht op de laatste 500 meter van de baan.

Daar was het dat iedereen getuige was van de overwinning van Randstad op zijn grote concurrent Wittenveen & Bos. Randstad - met als invalster h.t. Wedstrijdcommissaris Rianne Schoo - had een goede race waarin het erg spannend was. Tot de laatste 250 meter liep het gelijk op maar in de eindsprint bleken ze de sterksten.

Niet alleen Randstad startte vandaag, ook NetApp verscheen aan de start met als inval stuur de h.t. Vice-Praeses Jesper Verhey. NetApp heeft twee foutloze races gevaren, wat voor hun een overwinning op zich was. Daarbij waren ze in de middagheat de snelsten, ondanks de dikke stuur. NetApp was zeer tevreden over hun race en kijken alweer uit naar de maandag.

Ook voor het klassement had dit zijn doorwerkingen. NetApp pakte punten voor hun vierde plaats in het herenklassement, en Randstad heeft zijn positie als nummer 1 in het mixed-klassement veilig gesteld. Randstad zal volgende week bij de Erasmus sprints zijn prijs in ontvangst nemen!