Randstad tekent nieuw contract

26 januari 2016 - door Arthurvan Ree - 0 reacties

Randstad en Okeanos verlengen hun samenwerking met minimaal twee jaar. In het nieuwe contract is opgenomen dat Randstad Okeanos intensiever gaat sponsoren in ruil voor een compleet pakket aan diensten dat Okeanos levert, waarvan de grootste dienst het faciliteren van de bedrijfsacht van Randstad is. Okeanos is ontzettend blij met Randstad als sponsor en bedrijfsploeg. De ploeg roeit al jaren met rood-boven-groene riemen en hopelijk zijn er nog vele jaren voor de boeg.

Na de komende periode van twee jaar wil Randstad gaan kijken naar de eventuele aanschaf van een nieuwe boot voor de ploeg. Randstad schaftte een aantal jaar geleden al de Pegasos aan, een boot die nu nog steeds wordt gebruikt door de Randstad Acht en wedstrijdploegen van Okeanos. Op het water was de Randstad Acht afgelopen jaar de ongeëvenaarde winnaar van de Tromp Boat Races. Ze lieten de bedrijfsploegen van ASML, Radboud UMC en Shell ver achter zich met een tijd van 18:59:5.

Okeanos hoopt ook de samenwerking met Randstad te kunnen verbreden op het gebied van recruitment. Er zijn nog gesprekken gaande wat betreft het aansluiten van Randstad bij Roeibaan.com, de grootste CV-databank van roeiend Nederland, waar Okeanos ook op aangesloten is. In ieder geval is Okeanos verheugd met het nieuwe contract en de intentie tot een lange termijn samenwerking tussen beide partijen.

Categorie: