Presentatie 11e Lustrumcommissie

14 februari 2011 - door EstherB - 2 reacties

11e Lustrum Okeanos

Het is alweer even geleden dat onze prachtige vereniging de leeftijd van 50 jaar bereikte. Het gouden lustrum werd groots gevierd met lustrumbladen en - pakjes, een gala, de onderlinge wedstrijden, een lumineus lustrumboek en ga zo maar door.

Op 7 november 2012 zal de R.S.V.U. ‘Okeanos‘ 55 jaar bestaan en haar elfde lustrum vieren. Het jaar voorafgaand aan deze heugelijke datum zal in het teken staan van het lustrum. Hiervoor is een fantastische commissie samengesteld. De 11e lustrumcommissie bestaat uit Mechiel Versluis, Sanne de Fijter, Michelle de Groot, Remon Meyer, Thijs Stor, Maarten van den Akker en Lea Smink. Zij zullen ervoor zorgen dat Okeanos een geweldig lustrumjaar gaat ervaren.

Wat er gaat gebeuren? Dat blijft natuurlijk nog even geheim. We kunnen wel alvast één ding verklappen. Net als het vorige lustrum zal er een lustrumband gevormd worden die alle feestelijkheden zal ondersteunen met muziek. Speel jij de elektrische triangel of heb je een gouden strotje? Op maandag 11 april vanaf 19:30u zullen de audities plaats vinden. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen. Je kunt je alvast inschrijven via Okeanos Events. Meer informatie volgt later dus houd de site goed in de gaten!

Liefs,

uw 11e LuCie