Perry Rotteveel kandidaat-Sociëteitscommissaris 2015-2016

9 april 2015 - door FlorisH - 0 reacties

Afgelopen dinsdag zou het zo ver zijn. Het traditionele Sociëteitscommissaris - protogé diner zou plaatsvinden in Café Trippel. Perry verheugde zich al op een avond kip eten en speciaalbier drinken. Echter, om de afgesproken tijd kreeg hij een sms van een anoniem nummer waarin stond dat het diner niet plaats zou vinden. Daarentegen kreeg hij een paklijst met spullen die symbool staan voor de sociëteit en alles wat daarin gebeurt. Haastend om deze paklijst binnen de gestelde deadline bij elkaar te krijgen racede Perry door het centrum om uiteindelijk uit te komen op het Rembrandtplein. Een plek die voor velen het begin vormde van de mooiste commissie van onze vereniging, de BarCommissie. Op het Rembrandtplein kreeg hij wederom een sms die hem sommeerde zich zo snel mogelijk te begeven naar de Heineken Experience. 

Voor de Heineken Experience stond het h.t. bestuur opgelijnd om Perry de vraag te stellen of hij volgend jaar de functie van Sociëteitscommissaris op zich wou nemen. Hierop antwoorde hij met een volmondig ja!

Perry begon zijn Okeanos carriëre in Herfst '12. Al snel werd hij met zijn tandpastaglimlach gespot voor de Barcommissie. Met meer vlieguren achter de bar dan menig lid voor de bar is het duidelijk waar zijn hart ligt. Binnen de BarCommissie was hij samen met Boris Lamp verantwoordelijk voor alle commerciële successen: de escalatieminuut, de 10 voor 10 en de paardenkut! Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat hij volgend jaar ook flinke stappen kan gaan maken met de uitbouw!

Perry, heel veel succes!

Categorie: