Orca Competitie Slotwedstrijden: al 1 compoblik!

30 juni 2007 - door jitske - 2 reacties

Vandaag wordt de laatste competitiewedstrijd van het seizoen gevaren. Galatea mocht de eer van Okeanos gaan verdedigen in de laatste wedstrijd van de OOCUZ, doordat zij bij de beste twintig dames C4'tjes van Nederland behoren. Helaas voeren zij een vierde tijd in de kwartfinales, waardoor zij hun kwaliteiten op de lange afstanden niet meer konden laten zien. Maar we zijn natuurlijk trots dat er dit jaar weer een ploeg het zover heeft weten te schoppen in de OOCUZ!
De dames talenten acht heeft meegevaren in het Club 8-en veld. Een zware strijd met zoveel ervaren ploegen aan de start. Het veld was dan ook nog net te zwaar voor onze dames, maar zij hebben nu de baan voldoende verkend om volgende week in de talentenvelden voor de winst te gaan.
De lentedames hebben hun overwinningslust voortgezet in deze Slotwedstrijden. Na twee afstanden te hebben gevaren, waarbij ze beide keren als eerste de finish wisten te passeren, hebben zij inmiddels hun derde competitieblik mogen ontvangen. Gefeliciteerd!

De dames B4+ met Marlies, Annemieke, Isabel, Michelle en Marlous als stuur en de Club4x+ UB4 (Hilde, Sonja, Leonie, Anne en stuur Sarina) hebben beide in de voorwedstrijd een derde tijd gevaren en zullen zich straks in de finales sterk maken voor een goede eindklassering. (respectievelijk 16.45 uur en 18.00 uur) Kom hun nog aanmoedigen!
De dames van B4Gold moesten het vandaag stellen zonder hun slagvrouw Susanne. Voor de B4-en bokaal hoeven echter niet alle wedstrijden gestart te worden om de bokaal te kunnen winnen. De overige dames zitten daarom ook nog in spanning te wachten of zij vandaag de felbegeerde bokaal mee naar huis mogen nemen...

Word vervolgd.