Oproep aan alle Okeaniden!

24 oktober 2012 - door Sofie - 6 reacties

Aanstaande zaterdag vinden de Asopos najaarswedstrijden plaats. Uiteraard kom je hier roeien en/of je mede-leden aanmoedigen. Nu wil het zo zijn dat de BNN serie ‘Feuten’ hier een aantal dagen komt filmen, onder andere tijdens de wedstrijd. Aan jullie dus de oproep om allemaal in je pizza-jasje langs de kant te staan! Dit is een mooie kans om Okeanos te vertegenwoordigen op landelijke televisie. Mocht je geen pizza hebben, trek dan iets anders rood-boven-groens/Okeanos vertegenwoordigends aan.

Verder wil ‘Feuten’ op zondag 28 oktober nog wat shots nemen van publiek tijdens de wedstrijd en finish van de acteurs. Hiervoor is het natuurlijk het leukst als we weer met heel Okeanos vertegenwoordigd zijn. Er worden figuranten gezocht voor langs de kant en figuranten die wel in het water willen springen, net als bij de Varsity. Je zult een compleet verzorgde dag krijgen en er zal tevens een vergoeding tegenover staan.

Tot slot zijn er ook nog drie roeiers nodig die meerdere dagen beschikbaar zijn, 28 en 29 oktober en 20 november, om te doen alsof ze bij de acteurs in de boot zaten en ook bij H.S.C. Mercurius horen. Zij zullen een grotere figurantenrol hebben en dus ook vaker in beeld komen.

Lijkt het je leuk om in Feuten te figureren, of om zelfs een wat uitgebreidere rol te hebben? Mail dan naar praeses@okeanos.nl!

Categorie: