Opgeven coachen introductieperiode

2 april 2013 - door YasmineH - 0 reacties

Heb je afgelopen herfst ook zo’n leuke introductieperiode gehad? En wil je aankomende lente nog leuker maken?

Het is nu mogelijk om je als coach op te geven voor de nieuwe lichting, Lente’ 13! Op 11 april zullen onze nieuwe leden voor het eerst kennis maken met Okeanos tijdens het Openingsfeest. Het zou leuk zijn als jij hen daar met open armen ontvangt.

Heb je weinig roei of coachervaring? Wees gerust.. Er wordt een coachinstructieavond georganiseerd waarin alles wat bij coachen komt kijken aan bod zal komen! Tijdens de introductieperiode zal de PIC je ook begeleiden bij het coachen, bij vragen kun je altijd bij hun terecht!

Stel een groep van drie personen samen en kies er daarvan één uit die mentor wordt. Deze houdt contact met de ploeg, de PIC en met de andere ploeg. ( roeiploeg Heeren 1 en roeiploeg Damesch 1 zijn samen mentorgroep Okeanos 1)

Stuur voor een mail met de namen (opgeven met zijn 3’en), telefoonnummers & e-mailadressen naar roeien.pic@gmail.com om je aan te melden.
Hoe sneller je reageert, hoe groter de kans dat jij een team toegewezen krijgt, dus wees er snel bij!
Indien je geen drietal kunt vormen kan je je als nog opgeven, we kunnen dan een coachploegje voor jou samenstellen!

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben kan je altijd mailen naar bovenstaand adres, of spreek ons aan in de societeit.

Met rood-boven-groene groet,

PIC Roeien
John Onneweer
Reinhard Liem

 

Categorie: