Onderlinge wedstrijden en Lustrumdag

12 oktober 2012 - door YasmineH - 0 reacties

Iedereen is het erover eens: afgelopen zaterdag was een top dag!

De dag begon om 9:30 met de onderlinge wedstrijden van de PIC. De dag werd afgetrapt met de voorwedstrijden van de Heeren. Na een spannende race mochten Heeren 2, 9 en 4/7 door naar de finales. Daar waar de mannen streden op het water, barstte er een ware krachtstrijd los bij de vrouwen op het droge. Er werd hard gestreden om de snelste ergometertijd. Bij de dames werd de snelste ergometertijd neergezet door Jocelyn Spruit!

Om 12:00 werden de rollen omgekeerd en mochten de dames hun kunsten laten zien op het water en de mannen op de ergometer.
Bij de dames bleef het lang spannend, maar uiteindelijk mochten Damesch 2,4 en 13 door naar de finale.
Ook bij de mannen werd flink gewerkt, wie zou de snelste ergometertijd neerzetten? Bij de mannen lagen de tijden wat dichter bij elkaar, maar uiteindelijk mocht Alexander Swagers zich de winnaar noemen.

Terwijl de introductieleden aan het genieten waren van een welverdiende lunch, begon om 13:00 de opening van de Lustrumdag, georganiseerd door Oud-Okeanos en de Lustrumcommissie.
Veel (Oud-) Okeaniden waren aanwezig om voor eens en voor altijd uit te maken wie de beste ploeg is!

Na de voorwedstrijden van deze Onderlinge wedstrijden, was het om 16:00 tijd voor de finales van de Onderlinge Wedstrijden van de PIC! Allereerst was de Damesch finale en hier won Damesch 4. Zij mogen zich het beste dameschploegje van Herfst '12 noemen!
Bij de spannende finale van de mannen kwam Heeren 2 uiteindelijk als eerste over de finish. Daarmee mogen zij zich het beste heerenploegje van Herfst '12 noemen.
Natuurlijk was het daarna tijd voor de traditionele finale waarin Damesch 4, Heeren 2, de PIC en het bestuur het tegen elkaar opnamen. Dit was een hele leuke wedstrijd waarbij de PIC uiteindelijk met overmacht won.

Na deze wedstrijden was het om 17:00 tijd voor de finales van de Onderlinge wedstrijden van de Lustrumdag.
Hierna was het tijd voor de Buitengewone Ledenvergadering welke was uitgeroepen om Dhr. Erik Landman te benoemen tot Lid van Verdienste.
Meer hierover vind je hier .

Na de Buitengewone Ledenvergadering konden de magen goed gevuld worden voor het spetterende optreden van onze Lustrumband!
Na de Lustrumband ging het feest in de sociƫteit door tot in de vroege uurtjes.

Kortom, afgelopen zaterdag was een fantastische dag!
Iedereen die eraan heeft bijgedragen, bedankt!

Categorie: