Onderlinge wedstrijden en Lustrumdag

5 oktober 2012 - door YasmineH - 3 reacties

Zaterdag is het eindelijk zover! De dag waarop voor eens en voor altijd bepaald gaat worden wie het sterkste is op de 500m.

De dag begint rond 9:30 met de Onderlinge Wedstrijden van de introductieleden. Naast de strijd op het water is er ook een krachtstrijd op het droge. Wie van de introductieleden zal de snelste ergometertijd neerzetten? Uiteraard zal er een onderscheid gemaakt worden tussen mannen en vrouwen.
Na een welverdiende lunch zullen de introductieleden rond 16:00 de finale varen. Dan zal duidelijk worden welk ploegjes zich de winnaars mogen noemen!

Naast de Onderlinge Wedstrijden van de introductieleden is zaterdag ook de Lustrumdag.
Vanaf 14:00 zullen ook hier de Onderlinge Wedstrijden aanvangen. Tijdens deze Onderlinge Wedstrijden zullen oude ploegen weer een keer samen in de boot stappen om voor eens en voor altijd uit te maken wie de beste van deze ploegen is.
Vanaf 17:00 zullen de finales losbarsten, waarna een Buitengewone Ledenvergadering plaats zal vinden om 18:30.

Natuurlijk kan het eten niet vergeten worden. Na de BLV kan er een goede bodem gelegd worden voor het feest wat zal aftrappen met een optreden van onze Lustrumband!
Een DJ neemt het vanaf ongeveer 22:00 over van de Lustrumband en zal ons tot in de vroege uurtjes voorzien van de lekkerste beats.

Kortom, aanstaande zaterdag is een dag die je niet kunt en wilt missen!!

Categorie: