Okeanos WK-poule

30 mei 2014 - door Geert - 1 reactie

Wat: Okeanos WK-poule
Voor wie: (Oud-)leden van de RSVU ‘Okeanos’
Inschrijven: via http://www.scorito.com/wk2014/okeanos-wk-poule (indien je aanmeldt met je Facebook-account krijg je geen spam op je timeline)
Inschrijfgeld: 5,- bij voorkeur te voldoen via het streepsysteem
Prijzen: Plaats 1 tot en met 5 geldprijs, hoogst geklasseerde vrouw een extra presentje
Aanmelden: uiterlijk tot 12 juni 2014, 22.00 uur
Prijsuitreiking: op een nader te communiceren moment
Organisatie: John Onneweer en Geert Heuterman

In tegenstelling tot bij voetbal is het bij roeien mogelijk om voor het WK 2014 gewoon in eigen land te blijven, biedt afvallen juist de mogelijkheid om wel een wedstrijd te starten en als je als eerste over de lijn komt weet je in ieder geval zeker dat je niet buitenspel staat.

Zoek toch de spanning en sensatie van het voetballen op en schrijf je nu in voor de officiële Okeanos WK-poule speciaal voor (oud-)leden.

Deze poule gokt lekkerder dan de gemiddelde Black Jack tafel in het casino. Zodra de eerste wedstrijden gespeeld zijn worden de punten verdeeld en eer jij hebt uitgerekend wat het antwoord op 3 + 3 x 3 – 3 + 3 is, staat de klassering al online. Ook als je geen enkel verstand van deze balsport hebt kan je hoge ogen gooien. Immers doet niemand er moeilijk over als je voorspelt dat Honduras met 12-7 wint van Frankrijk, of dat Costa Rica wereldkampioen wordt. Enige privacy blijft dan ook gewaarborgd aangezien voorspellingen pas zichtbaar gemaakt worden op het moment dat de aftrap heeft plaatsgevonden.

Natuurlijk heeft deze poule ook nadelen. Deelname kost € 5 en als je niet in de top-5 eindigt zie je niks meer van je geld terug. Maar who cares? Gegarandeerd spanning voor een maand lang en de mogelijkheid om die hard ergometerende ploeggenoot ook eens je hielen te laten zien. Daarnaast kunnen vrouwen nu voor altijd het vooroordeel uit de wereld helpen dat ze geen verstand hebben van voetbal. Met een hoge notering in deze poule zullen de mannen ongetwijfeld aan je voeten liggen.

Tot donderdag 12 juni 22.00 uur is het mogelijk je in te schrijven voor de Okeanos WK-poule. Speciaal voor de gelegenheid is er in het barsysteem een tabblad aangemaakt zodat je het inschrijfgeld af kan strepen. Mocht je niet in het streepsysteem staan, dan is het mogelijk om het geld af te geven bij de bestuurskamer of bij iemand van de organisatie.

Maak via de link (http://www.scorito.com/wk2014/okeanos-wk-poule) binnen no-time een eigen account aan en ding mee naar de geldprijzen en eeuwige roem. Allereerst beantwoord je een paar vragen en vul je alle voorspellingen voor de poulefase in waarna er na de poulefase weer een nieuwe ronde volgt. Alle behaalde punten worden in zijn totaliteit opgeteld en voor de uiteindelijke nummers 1 t/m 5 is er een geldprijs te winnen. De hoogte hiervan varieert naar gelang het aantal deelnemers maar de winpercentages zullen ongeveer 40, 25, 15, 10 en 5% bedragen van het totale inschrijfgeld en afgerond worden op een rond bedrag. Als incentive voor de dames krijgt de hoogst genoteerde dame bovendien een leuke prijs (dit ook naast de geldprijs in het geval ze onverhoopt in de top-5 eindigt). Meld je daarom zo snel mogelijk aan. Als er een (Savannah) schaap over de dam is volgen er ongetwijfeld meer!

Twijfel niet. 

Categorie: