Okeanos Wintersport 2012: Flaine

7 november 2011 - door Sabrina - 9 reacties

Hij komt er weer aan: De Okeanos Wintersport! Dit jaar zullen we afreizen naar het Franse dorp Flaine. We vertrekken zaterdag 4 februari naar het skigebied ‘Le Grand Massif’ en zullen 11 februari weer terug naar Amsterdam gaan. Dit gebied biedt maar liefst 266km aan gevarieerde en brede pistes. Door de ligging ten opzichte van de Mont Blanc is dit een van de meest sneeuwzekere gebieden in de Franse Alpen. Het ski gebied is voor elk wat wils, zo vind je hier één van de langste blauwe afdalingen ter wereld (14km) en zijn er een aantal pittige zwarte afdalingen en vele off-piste mogelijkheden.
Ook voor de apres-skiers onder ons is hier genoeg variatie in apres ski bars!

Voor slechts €344,- kun je mee, hier zit bij inbegrepen:
- 6-daagse skipas Le Grand Massif
- 5 Overnachtingen
- Vervoer per Royal Class touringcar, voorzien van bar, video, toilet en verstelbare stoelen. Het vervoer wordt verzorgd door twee chauffeurs.
- Eigen opstapplaats bus
- Ontbijt bij aankomst
- Bierprijs a 2€
- Snow BBQ
- 2 Studenten Maaltijden
- Calamiteitenfonds
- Beddengoed - Handdoeken
- Eindschoonmaak
- ANVR & SGR Zekerheden

Deze wintersportvakantie kun je niet missen, dus geef je nu snel op door een mailtje te sturen naar competitie@okeanos.nl. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus VOL=VOL!!. Het belooft weer een onvergetelijke week te worden! (voor meer info kun je uiteraard ook mailen naar competitie@okeanos.nl)