Okeanos uittraining in Luzern

1 juli 2009 - door maartenakker - 18 reacties

Stel je voor: Op 30 meter afstand liggen internationale topploegen aan de start van World Cup III. Jij ligt te kijken aan de rand van het zwembad met een biertje in de hand. Diezelfde toproeiers ontmoet je 's avonds in de kroeg voordat je na enkele drankjes de stromende rivier induikt (wel bij het tweede trappetje eruit klimmen ;) ) Na enig zoekwerk eindig je in de appeltjesbar en sta je te dansen in de toiletten, kortom: uittraining in Luzern!

Na het succes van twee jaar geleden willen we graag met een grote groep naar Luzern. Na een uitstekend seizoen de uittraining vieren, terwijl je (onze) wereldtoppers ook nog eens ziet roeien op de finale van de World Cup. Luzern is bedoeld als uittrainingsactiviteit voor de wedstrijdroeiers, maar de hele vereniging is welkom!

Luzern vindt plaats van 10-12 juli. We vertrekken donderdag 9 juli richting Zwitserland. We verblijven waarschijnlijk op camping Lido, vlakbij het stadscentrum. Terugreis is maandagochtend. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen gaan we met auto's of busjes richting Zwitserland.
De kosten zijn (afhankelijk van aantal deelnemers en aantal auto's) maximaal 150 Euro. Dit is dan inclusief vervoer, camping en barbeque.

Dus, gezellig met je hele ploeg uittraining, of gewoon zin om even lekker weg te zijn en ook nog eens een World Cup mee te maken? geef je dan snel op via praeses@okeanos.nl.

Opgeven kan tot zondag 5 juli!

ps: voor mensen die een racefiets mee willen: graag aangeven bij aanmelding, zodat we kunnen kijken wat mogelijk is.