Okeanos Talent Center wint Hel van het Noorden

23 november 2008 - door michasb - 10 reacties

Okeanos Talent Center wint Hel van het Noorden in LH2- veld
Abel Göbel en Ivan Vukcevic, beiden roeier bij het Okeanos Talent Center Licht, hebben gisteren in de vrieskou de Hel van het Noorden gewonnen in het Lichte Heren 2- veld. Over 6 kilometer waren zij sneller dan hun ploeggenoten Mark Rottier en Stephan van Gorp (derde), en Steven van Dooren en Peter Kromdijk (vijfde). Ook de vierde Lichte Talent Center boot die aan de start verscheen finishte in de top tien. Robin Kraak en Maarten Oranje finishten op een respectabele 8e plaats.

In het Zware Heren 2- veld, dat gewonnen werd door de broertjes Muda, hebben de boten van het Talent Center beslag gelegd op de derde en de vierde plaats. Boris Lefeber en Mechiel Versluis haalden de ene boot na de andere in, en eindigden hiermee als snelste zware ploeg van de dag op de derde plaats, slechts 3 seconden voor hun ploeggenoten Thijs Bosgoed en Teun Kraaij. De ploegen van de Development Groep eindigden op de 15e en 26e plaats. Ook Hilde Oorsprong startte in het ochtendblok. Na een zware race werd ze 12e.

's Middags was het de beurt aan de herenskiffs. In de veld verschenen Frederik Broekhuijsen en Remco van Dijk aan de start. In een sterk bezet veld finishten zij uiteindelijk als respectievelijk 13e en 14e, met onderling een seconde verschil.