Okeanos roeit voor Metakids

6 januari 2014 - door WimJanD - 0 reacties

Dit jaar gaan we met Okeanos het goede doel Metakids omarmen. Metakids werft fondsen voor onderzoek en brengt stofwisselingsziekte onder de aandacht. Elk jaar worden er in Nederland 800 kinderen geboren met een dodelijke stofwisselingsziekte. Bijna de helft van deze kinderen wordt geen 18 jaar en zal nooit gaan studeren of roeien zoals wij met z’n allen doen. Dit kunnen wij in de toekomst verhelpen.

Om een indruk te krijgen wat voor impact deze ziekte heeft kun je onderstaand filmpje kijken.

FILMPJE

De reden dat we voor Metakids hebben gekozen is omdat we hier het verschil kunnen maken. Door onderzoek te financieren kunnen artsen de ziekte in de toekomst verhelpen. Wat Metakids uniek maakt is dat ze transparant zijn en goed in het monitoren van de gefinancierde onderzoeken, hierdoor loont ieder onderzoek.

Rondom Metakids hebben we één doorlopende actie, vanaf nu kan je in heel 2014 een Metakids biertje bestellen, deze zullen 25 cent duurder zijn en het volledige verschil doneren wij aan Metakids.

Daarnaast zullen we een zestal diverse acties opzetten rondom het roeien en de vereniging. De eerste actie waarmee we gaan aftrappen is een loterij, voor €2,50 kan je bij de bar of bij mij loten kopen. Hiervoor hebben we met dank aan Groupon en Mechiel Versluis mooie prijzen weten te regelen zoals spiegelreflex camera’s, dinerbonnen, harde schrijven en natuurlijk een origineel bonds pakje gedragen door onze Wereldkampioen zelf. Bij het bestellen van 10 Metakids biertjes krijg je natuurlijk een gratis lot, deze actie gaat door tot en met 29 januari 2014, de trekking zal op donderdag 30 januari plaatsvinden.

Voor meer informatie over Metakids kun je hier klikken

Categorie: