Okeanos mede-organisator ARB/AEGON NK

9 mei 2013 - door YasmineH - 0 reacties

Na het succes van de ARB/Okeanos Lustrumwedstrijden afgelopen jaar is besloten dat Okeanos ook 2013 en 2014 medeorganisator is van de ARB/AEGON NK. Dit houdt in dat we op ons thuiswater bijdragen aan één van de grootste wedstrijden van het jaar, tevens het Nederlands Kampioenschap voor junioren en SB roeiers. 

 

De ARB/AEGON NK zal op 8 en 9 juni 2013 plaatsvinden op de mooiste baan van Nederland. Het hele weekend zal gestreden worden voor (wederom) bijzondere blikken, waarvan het ontwerp later gepresenteerd zal worden. Hiernaast willen we er ook op de kant weer een feestje van maken. Zo komt onder meer roeiradio ons van commentaar voorzien, wordt er gewerkt aan een junioren coachworkshop, is er een besturen/coachborrel, een dj en een heerlijk terras in de zon.

 

Om de wedstrijd tot een groot succes te maken hebben we heel Okeanos nodig. Van broodjes smeren tot opbouwen, van nachtwaker tot kissmiss en van logistiek tot tapper. Ook zijn er mensen nodig in de toren en voor de afbouw. Na de afbouw is het natuurlijk tijd voor de blikkenborrel om de blikken en titels van dat weekend te vieren op villa erevlot.

 

Kom jij dus helpen om de wedstrijd tot een groot succes te maken? Geef je op via Okeanos events. Medewerkers krijgen een shirt en worden goed verzorgd. 

Voor meer vragen, of een rol in de voorbereiding, kun je contact opnemen met Maarten van den Akker.

 

Tot op de ARB/AEGON NK!

Categorie: