Okeanos Lustrumdag 6 oktober 2012

1 september 2012 - door YasmineH - 0 reacties

Op zaterdag 6 oktober 2012 vinden ter gelegenheid van het XIe Lustrum de Okeanos Onderlinge Wedstrijden plaats. Tijdens deze geheel verzorgde dag stappen meer dan 200 Okeaniden, van 1957 tot nu, in de boot om hun roeikunsten te vertonen en voor eens en altijd uit te maken wie de snelste ploeg is. Na al het roeigeweld zal er een diner zijn waarna de avond wordt afgesloten met een optreden van de Lustrumband en een groots feest.

Huidige en nieuwe leden kunnen deelnemen aan deze geheel verzorgde dag voor slechts 25 euro. Hiervoor krijg je dus een leuke wedstrijd, een diner en een feest inclusief eten en drinken!
Het programma begint omstreeks 13:00, na de onderlinge wedstrijden van de introleden. Nadere informatie over het programma volgt.

Zorg dat je erbij bent op deze unieke dag in de geschiedenis van Okeanos!

Aanmelden voor deze dag kan tot 15 september en doe je door het inschrijfformulier, dat gisteren naar je is verstuurd, in te vullen en op te sturen naar onderlinge@gmail.com. Uitgeschreven nummers zijn in elk geval (eerstejaars)8+en, BestuursC4+en en CompoC4+en.

Meemaken is erbij zijn, tot 6 oktober!

Met vriendelijke rood-boven-groene groet,

De Onderlinge Commissie!

Categorie: