Okeanos Internationaal

2 augustus 2018 - door TomSchuit - 0 reacties

Mechiel Versluis en Hermijntje Drenth vertegenwoordigen Okeanos dit weekend op de European Championships in Glasgow. Mechiel start hierbij in de 8+ en Hermijntje in de 4-. Alle wedstrijden zijn live te volgen op Eurosport 1 (donderdag en zondag) en Eurosport 2 (vrijdag en zaterdag) met commentaar van Coen Eggenkamp..

Hermijntje heeft zojuist de voorwedstrijd gehad om 11:00 uur waarin ze de vierde plek behaalde. Morgen vaart ze om 11:54 de herkansing. Ze is in Luzern niet in actie gekomen, maar op de bosbaan gebleven. Hier voer zij seatraces voor een plek in deze ploeg.

Mechiel heeft WC 1 gewonnen in de 4- en WC 2 en 3 brons gehaald in de 8+. Een super start nadat hij heeft overwinterd in Zuid-Africa. Zijn verhaal is vandaag te lezen in de volkskrant (https://www.volkskrant.nl/a-ba871c2c). De voorwedstrijd van Mechiel is vanmiddag om 14:04.

Terwijl Hermijntje en Mechiel nu in Glasgow de EK varen, zijn Tinka OffereinsLonneke Bos en Jocelyn Spruit op dit moment aan het voorbereiden op vertrek naar Shanghai. Tinka en Lonneke starten op de FISU WK in de 2- en Jocelyn start hier in de 4-! Jocelyn kan je volgen en financieel steuenen op: https://www.talentboek.nl/s…/profiel/5806-rowtoshanghai.html.

Categorie: