Okeanos in de zomer

6 juli 2011 - door sanner - 1 reactie

Hieronder vind je meer informatie over beschikbaarheid van vloot, Bosbaan en societeit en de aanwezigheid van het bestuur in de zomerperiode:

Openingstijden Villa Erevlot en beschikbaarheid Bosbaan in de zomer

Inmiddels zit het collegejaar erop, is het competitieseizoen afgesloten en zijn de meeste wedstrijdroeiers uittraining. Vanaf heden tot zondag 21 augustus zal de societeit beperkte openingstijden kennen. In de weekenden is de societeit gesloten, doordeweeks is er van 14.00u tot 17.00u iemand van het bestuur aanwezig. Uitzondering hierop vormt de periode van 15 tot en met 25 juli. In verband met het WK Roeien onder 23 jaar is de benedenverdieping van de societeit in deze periode verhuurd. De Bosbaan zal in deze periode eveneens verhuurd zijn vanwege het WK en er kan derhalve in die periode NIET geroeid worden. Onze loodsen zullen ook leeggehaald worden, dit zal gebeuren op 13 en 14 juli. Op 25 juli zal er weer zoveel mogelijk ingeruimd worden. Bij beiden is hulp van leden heel erg welkom, meld je hiervoor aan via materiaal@okeanos.nl.

Aanwezigheid bestuur in de zomerperiode

Vanaf heden tot zondag 21 augustus zal het bestuur in verband met vakanties wellicht niet altijd bereikbaar zijn. Uiteraard trachten wij zoveel mogelijk alle e-mails en telefoontjes te beantwoorden. Wij willen jullie graag op de hoogte stellen van de data waarop bestuursleden met vakantie zijn:
Sanne: 25-29 juli en 5-12 augustus
Hiltsje: 29 juli - 5 augustus
Esther: 8-15 juli
Freerk: niet
Jelte: 8-11 juli en 28 juli-13 augustus
Carry: 8-15 juli en 5-19 augustus
Wendy: 5-12 juli