Okeanos is de leukste vereniging van Amsterdam

7 april 2010 - door cvdb - 0 reacties

Beste Okeanied,

Komende donderdag is het zover: de Lente Promo gaat van start!
Deze promo zijn er twee dingen waar je niet om heen kan: De openroeimiddagen en het grote open Lente Feest.

<?php
global $user;

if ($user->uid) {
//dit betekend dat iemand ingelogged is
?>
Het is super leuk en heel belangrijk dat je bij de openroeimiddagen en bij het openlentefeest bent. Want zoals onze Baco al zei;
Jullie, lieve leden, zijn wie Okeanos tot Okeanos maken! Jullie zijn degenen die de potentiele nieuwe leden kunnen laten zien hoe gezellig het bij ons is! Jullie kunnen vertellen hoe leuk het is om te roeien. Jullie kunnen de nieuwe leden zich thuis laten voelen. Jullie zijn de vereniging!

Dus zorg dat je erbij bent! Laat je zien, laat Okeanos zien!

De openroeimiddagen zijn van 15.00 tot 18.00 op: dinsdag 13 april, donderdag 15 april, woensdag 21 april en donderdag 22 april.
Op deze middagen leren de potentiƫle nieuwe leden de allereerste beginselen van het roeien. Na het roeien is het natuurlijk super leuk als de nieuwe mensen een biertje kunnen doen in een gezellige sociƫteit! En daar hebben we jou bij nodig! We willen daarom iedereen vragen om langs te komen op de openroeimiddagen!
Kom lekker uit je college langs om een kopje thee/frisje/biertje te doen, kom lekker in het zonnetje zitten, verplaats je training naar die middag. Zorg dat je erbij bent! Dat is lekker gezellig voor de nieuwe leden en natuurlijk ook heel gezellig voor jezelf!

Naast de openroeimiddagen willen we jullie van harte uitnodigen voor het Lente Feest op donderdag 15 april! Niet om te promoten (daar hebben we ons fantastische promoteam voor), maar wel om een heerlijke, gezellige, superleuke sfeer te maken met z'n allen en om te genieten! Zodat geen enkele student er nog om heen kan; Okeanos is de allerleukste vereniging van Amsterdam!

Tot ziens tijdens de Promo!
<?php
} else {
//dit als iemand niet is ingelogged
echo " Login om de data te zien";
}
?>