Okeanos Coach Debat!

11 juni 2008 - door jorien - 0 reacties

Morgen zal zoals gepland staat de coachopleiding plaatsvinden. Echter in een wat andere vorm dan gepland. We gaan de reeks afsluiten met een heus ´coachdebat´. We zullen voor elke behandelde module (Voeding, Roeitechniek 1 en 2, Didactiek 1 en 2, Mentale begeleiding, Trainingsfysiologie) 1 of 2 stellingen opstellen die door jullie verdedigd danwel verworpen worden. De stellingen zullen kort toegelicht worden door onze Hoofdcoach Eerstejaars Roeien, Erik Landman, hij zal tevens gespreksleider zijn gedurende de avond. De stellingen zullen soms kort worden verduidelijkt met beeldmateriaal van (Okeanos)ploegen/coaches.

Er wordt door mejuffrouw de Barcommissaris en mejuffrouw de Wedstrijdcommissaris gezorgd voor een overheerlijke maaltijd, waarvoor je je vóór morgenmiddag 15u op moet geven via barcommissaris@okeanos.nl. Kosten zullen dezelfde zijn als op woensdagavond: 3 euro. Vanaf 19.30 kan er gegeten worden. Om 20u gaat het debat van start.

Het is de bedoeling dat aan het einde van de avond een winnaar naar huis gaat met een ludieke prijs. Zorg dus dat je aanwezig bent!

Deze avond is voornamelijk bedoeld voor de wedstrijdcoaches, maar competitiecoaches zijn ook van harte welkom om zich te mengen in de discussie (en mee te eten)!

Tot morgen!