OKEANOS BESTE ROEIVERENIGING VAN NEDERLAND!!!

7 juli 2008 - door jaimy - 5 reacties

Okeanos heeft afgelopen zondag de prijs ontvangen voor best presterende studentenroeivereniging van Nederland. Hiervoor werd door AEGON de bokaal en een check van €30.000,- overhandigd, te besteden aan een acht. “AEGON wil de best presterende pensioen- en inkomensverzekeraar in Nederland zijn en daarom loven wij tot en met 2012 elk jaar een geldprijs uit voor de best presterende studentenroeivereniging. Wij willen een goede relatie opbouwen met ambitieuze sportieve studenten, die net als AEGON de beste willen zijn.”

Bijna alle studentenroeiverenigingen deden mee aan de strijd. Men werd beoordeeld op ledenontwikkeling, bereiksverbreding, communicatie, vlootmanagement, opleiding en continuiteit. Elk kwartaal moest er over de voortgang worden bericht. De inzendingen werden beoordeeld door Carel van den Driest, Jan Karel Mak, Jaap Peters en Nico Rienks. "R.S.V.U. Okeanos heeft deze prijs gekregen omdat zij aantoonbaar de beste bestuurlijke kwaliteiten hebben."

Met name de professionele aanpak en in het bijzonder de aanpak voor talent ontwikkeling staken er boven uit. Het is goed om te zien dat onze nieuwe standaard in randvoorwaarden en faciliteiten wordt erkend.

Onderstaande film is van de uitreiking van de AEGON bestuursbokaal:
http://syfsr.com/?e=7E498753-E027-446D-88AB-8341601C0C2E

zie verder:
- http://www.allepersberichten.nl/persbericht/8883/1/Eerste-AEGON-Bestuurs...
- http://www.rtvnh.nl/sport/index.asp?newsid=88099