Okeanos Academy

9 maart 2011 - door sanner - 2 reacties

Okeanos werkt de laatste jaren hard aan het ontwikkelen van talent middels onder meer het Okeanos Talent Center. Tot nu toe is er met name gefocust op de roeiers door onder andere persoonlijke ontwikkelingsplannen, fysiologische tests en professionele begeleiding. Daarnaast besteden we steeds meer aandacht aan coachopleiding.

Nu willen we naast sportief talent ook graag organisatorisch talent ontwikkelen. Okeanos start samen met Oud-Okeanos, Het Talent Center, businesspartner Kernvraag en de CvA 2 initiatieven op om organisatorisch talent binnen de vereniging (verder) te ontwikkelen:

1. 10 sessies (1 per maand) voor geïnteresseerde leden op elke 1e woensdag van de maand. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. Onderhandelen, Didactiek, Promotie (imago communiceren en werven) en “denken uit belangen” – wat is het belang van jouw gesprekspartner. Deze avonden zijn voor iedereen die geïnteresseerd is. De eerste avond zal plaatsvinden op woensdag 6 april om 19:00uur ter sociëteite. Het onderwerp van de avond wordt z.s.m. bekend gemaakt.

2. Persoonlijke coaches voor de grootste bestuurlijke talenten binnen Okeanos, denk aan geselecteerde bestuursleden en toppers in commissies. Het idee is om bestuursleden en talentvolle commissieleden (of –voorzitters), die zich verder willen ontwikkelen te koppelen aan een persoonlijke coaches. De persoonlijke coaches kunnen oud leden en business club leden zijn. De coach zal dan gedurende een jaar op bijv. 2-maandelijkse basis met het betreffende lid werken aan het verbeteren van de organisatorische vaardigheden. Wil jij ook jezelf ook verder ontwikkelen op organisatorisch vlak, stuur dan een mail naar praeses@okeanos.nl met jouw motivatie om hier aan mee te doen. Als je je aanmeldt zal er op korte termijn een intake-gesprek met je ingepland worden, waarin we samen vaststellen of en op welke manier jij je d.m.v. dit initiatief kunt gaan ontwikkelen. Opgeven voor dit initiatief kan tot 14 maart 12:00uur.