Novembervieren

4 november 2011 - door Rianne - 0 reacties

Zondag 6 november wordt er op de laatste dag van ons 53e levensjaar gestreden om de eer van de novembervieren. Op de Amstel zullen verschillende ploegen van Okeanos zich over een afstand van 4000m gaan bewijzen.
Onze kersverse leden Maaike Steenbergen, Jasmijn Vervloet, Merel Kok en Caitlin van Essen wilden graag nog even door bouwen op de race van afgelopen weekend en verschijnen nu in de DCl4+ aan de start. Zij zullen worden gestuurd door Linda Sommers.
In hetzelfde blok, maar dan een aantal velden eerder, zullen de development dames ook in dezelfde formatie als afgelopen weekend aan de start verschijnen. Dit keer uiteraard gestuurd, en wel door Mireille Vonk en Sanne Treurniet. Ze starten beide vlak achter Simone Krielen die een Proteus-4 gaat sturen.
Ook de lichte mannen willen hun geluk nog eens beproeven in de vier. Eén vier zal starten in het Nieuwelingen-veld en de ander in het Overgangsveld. Gestuurd door Sanne Rombouts en Baukje Hooghiemstra. Ook deze overgangsvier zal Simone Krielen moeten gaan inhalen. Zij zal ook in dit veld een Proteus-boot sturen.
De heren Club4+ wordt dit maal versterkt door niemand minder dan h.t. fiscus Pepijn Schreurs. Verder zitten in deze boot Patrick, John en Jan Willem en Evelien zal de touwtjes in handen nemen.
Omdat deze wedstrijd zich in Amsterdam afspeelt, verwacht ik natuurlijk vele Okeaniden om onze roeiers naar de finish te schreeuwen. Hieronder het meefietsschema:

10.30u
DO4+
108 Simone Krielen
109 Merel, Lotte, Judith, Lotte. st. Sanne
110 Maaike, Annebel, Laurien, Iris. st. Mireille

DCl4+
206 Maaike, Jasmijn, Merel, Caitlin. st. Linda

13.00u
HCl4+
321 Patrick, John, Jan-Willem, Pepijn. st. Evelien

15.30u
O4+
361 Simone Krielen
362 Joost, JP, Trond, Rick. st. Sanne

N4+
389 Rick, Josse, Luuk, Robin. st. Baukje