Nieuwjaarsreceptie update

4 januari 2012 - door Rommert - 10 reacties

Op zondagmiddag 15 januari aanstaande zal vanaf 17.00u de nieuwjaarsreceptie op de sociƫteit van Okeanos gehouden worden. U bent als lid, sociƫteitsbegunstiger of oud lid van harte uitgenodigd om met elkaar het glas te heffen op een succesvol en wederom glansrijk seizoen voor de R.S.V.U..

Aan het begin van de receptie zal de nieuwe 2- gedoopt worden door oud-praeses Jildert Huitema.

Helaas kan de verkoop van de Lustrumartikelen niet doorgaan. Net als jullie keek de lustrumcommissie uit naar de presentatie van de lustrumgadgets. Helaas moeten wij jullie meedelen dat een deel van de artikelen nog niet binnen is. Wij hadden de hoop dat deze toch nog op tijd zouden zijn. Omdat nog niet alles er is hebben we ervoor gekozen om het moment van presentatie uit te stellen naar de borrel van 26 januari. Onze excuses hiervoor, wij balen er zelf natuurlijk ook erg van. Wat betreft de lustrumpakjes en -shirts: deze moeten jullie, net als de gewone wedstrijdtenues, zelf bestellen op de site van Concept2. Uiteraard kan je ook naar de winkel van Concept2 toe gaan om een pakje of shirt aan te schaffen. Aanstaande zondag zijn er wel een aantal pakjes aanwezig op de nieuwjaarsborrel die gepast kunnen worden. Let op:
wedstrijdpakjes mogen alleen aangeschaft worden door (oud)wedstrijdroeiers. Wij hopen jullie ondanks dit vervelende bericht
toch te mogen ontmoeten op de nieuwjaarsborrel.
Groet, de Lucie