Nieuwe aanwinsten voor Villa Erevlot

20 april 2018 - door BramVerhulst - 0 reacties

Begin januari werd al het nieuwe standenbord opgehangen om de prestaties van onze ploegen op het water zichtbaar te maken, zodat we met zijn allen trots kunnen zijn op wat we doen. We zijn trots om jullie nu onze nieuwste aanwinsten te kunnen laten zien: het bord met onze ereleden en leden van verdienste en het bord met al onze internationale uitzendingen!

De mensen die belangrijk zijn en zijn geweest voor Okeanos en die Okeanos als roeivereniging op de kaart hebben gezet en nog steeds zetten, worden op deze manier zichtbaarder en duidelijk iets om met zijn allen trots op te zijn. En dat kunnen we zo ook nog eens uitdragen naar de hele roeiwereld! 

Dit weekend, met de Hollandia/NK Klein en het goede weer, is natuurlijk het ideale moment om ze te komen bewonderen. Perfect om een kijkje te nemen naar onze ploegen die voor de blikken en de eer gaan strijden en om daarvoor of daarna een drankje en een hapje te komen doen. En dat onder het toeziend oog van onze ereleden, leden van verdienste en internationale roeiers. Samen zijn wij Okeanos Ten Volle Uit! 

Categorie: