Middengroepen op stoom in Delft

24 september 2007 - door jorien - 0 reacties

Zowel bij de heren als de dames was er afgelopen zaterdag weer een afvaardiging van MGZ, MGL en MGD naar Delft vertrokken om daar de eer van de VU hoog te houden.
Bij de heren hebben Ae-ri, Willem-Jan, Mechiel, Frederik, Sietse, Derk, Mark, Peter en Maarten hun uiterste best gedaan. Bij de vrouwen waren dat; Helen, Ilse, Kristel, Annerien, Kelly, Menje, Nienke, Lotte en Maaike.
De dames hadden in de eerste heat meteen een pittige tegenstander aan twente, na een flitsende start én doorstart hadden de meiden moeite om het tempo hoog te houden en was twente helaas vetrokken. In de tweede heat lieten ze zich van hun beste kant zien in een felle strijd met Leiden. Helaas werd ook deze heat verloren maar met een miniem verschil en een veel snellere tijd dan de eerste heat. De dames eindigde uiteindelijk als 6e overall.
Bij de mannen ging het in de eerste heat zeer voorspoedig, na een overtuigende overwinning op Wageningen en een mooie derde tijd leek de VU8+ op goede weg naar de finale. Helaas was de loting onze mannen niet gunstig gezind, en moesten ze de tweede heat alleen starten. Uiteindelijk voeren ze hiermee een 5e tijd en werden ze overall ook 5e.