Micha Schimmel Trainingscoördinator Eerstejaars in seizoen 2016-2017

24 juli 2016 - door JohnO - 0 reacties

Het is mij een eer en een waar genoegen om aan te kondigen dat Okeanos voor seizoen 2016-2017 een nieuwe trainingscoördinator kan presenteren. Micha Schimmel zal de functie het komende seizoen vervullen. Micha zal de coaches van de eerstejaars wedstrijdploegen begeleiden. Geert-Jan Derksen zal ook komend seizoen de coaches van de middengroepen begeleiden.

Micha werd lid van Okeanos in herfst 2001 en was al tijdens zijn actieve roeicarriere bezig met het begeleiden van competitieploegen. Na afloop van zijn roeicarriere in 2006 heeft Micha zijn eerste stappen als wedstrijdcoach gezet door samen met Martijn van Rossum de tweedejaars dames te begeleiden. Sindsdien heeft Micha op alle mogelijke niveau’s binnen de verening damesploegen begeleid in het behalen van topprestaties. Hij kijkt er enorm naar uit om met de eerstejaarscoachteams aan de slag te gaan om te strijden voor de blikken en de eer.

Het bestuur heeft het volste vertrouwen dat Micha samen met Geert-Jan weer gaat zorgen dat het wedstrijdroeien bij Okeanos een stap hoger gezet gaat worden en wenst hen beiden veel sucecs!

 

Categorie: