Merijn van Oijen en Michiel Maas benoemd als hoofdcoach OJZ & OJD

20 augustus 2012 - door Rommert - 0 reacties

Voor het aankomend seizoen zijn voor de ouderejaars dames groep en ouderejaars zware heren groep een nieuwe hoofdcoach gezocht. Het bestuur is in samenwerking met het HCO uitgekomen bij Michiel Maas bij de ouderejaars dames en Merijn van Oijen bij de ouderejaars zware heren.

Michiel Maas is in de herfst van 2004 lid geworden van Okeanos en heeft menig wedstrijd acht gestuurd. In 2006 heeft hij Nederland op het WK vertegenwoordigd als stuurman van de lichte acht en vanaf 2007 heeft hij gecoacht bij Okeanos, wat hij niet onverdienstelijk heeft gedaan. Mede dankzij zijn ongebreidelde energie, organisatie talent en blik voor detail is er onder zijn hoede menig overwinning gehaald bij het damesroeien.

Merijn van Oijen was stuurman van de Holland acht in Sydney en heeft als stuurman Nederland op maar liefst 6 WK's vertegenwoordigd. Na zijn stuurcarrière heeft hij zich gericht op het coachen. Hij heeft ervaring met de zware mannen opgedaan bij Nereus waar hij onder andere de oude vier naar de overwinning leidde.

Het bestuur van Okeanos is verheugd dat ze twee coaches van dit niveau kunnen presenteren en wenst hen heel veel succes in de komende seizoenen.

Ben jij geinteresseerd in wedstrijdroeien, coachen of sturen komend jaar? Kom dan naar de wedstrijd kick off aankomende woensdag 22 augustus en kijk wat er voor jou in zit voor het komend seizoen. Vanaf 19:30 zul je alles te weten komen over hoe jouw wedstrijd carrière eruit kan komen te zien!

Categorie: