Maud Eriks kandidaat-Quaestor 2015/2016

23 april 2015 - door Joost - 0 reacties

Gistermiddag rond 17.00 uur werd Maud gebeld door Ellen: of ze wellicht interesse had om lid te worden van een 'geheim BarCie Dameschgenootschap'. Uiteraard had Maud daar wel oren naar en kreeg ze de instructies van 22.00 uur haar telefoon in de gaten te houden. De spanning nam voor Maud echter al meteen toe: Ellen kreeg in de loop van de avond nog verschillende WhatsAppjes van Maud met de vraag hoe ze gekleed moest gaan en of het klopte dat ze nog niet wist waar ze om 22.00 uur moest zijn...

Om 22.15 uur kwam dan eindelijk het eerste bericht: Maud moest zich melden bij het Olympisch Stadion waar de eerste enveloppe op haar wachtte. Deze bevatte de opdracht door te rijden naar 'Gustav Mahlerlaan 10', waar niet geheel toevallig de ABN Amro gehuisvest zit. Ook daar was wederom een enveloppe bevestigd en ditmaal met de opdracht door te rijden naar de Bosbaanloodsen: op één van de B4+'en was namelijk een laatste opdracht te vinden. De enveloppe was natuurlijk bevestigd op de B4+ 'B(e)stuur', waarmee het langzamerhand wel duidelijk werd dat ze niet voor een geheim genootschap gevraagd zou worden. Vervolgens had Maud nog 2 kilometer fietsen in het vooruitzicht staan: kennelijk was de tocht naar de start dermate inspirerend dat toen ze eenmaal gevraagd werd voor queastor in bestuur Wijgergangs '16 ze direct volmondig 'Ja' zei!

Maud is lid geworden in Herfst '13. In dat jaar deed ze mee aan de NOOC-bokaal met haar ploeg De Zuipschuit. Afgelopen najaar ging ze het water op in een 4+ om deel te nemen aan de Najaarsbokaal. Op dit moment coacht ze de C4+-ploeg 'Ship Happens', zit de in de DCl8+ en is ze voorzitter van de BarCie: zodoende staat ze nagenoeg iedere borrel en wedstrijdweekend achter de bar. Kortom, Maud is erg actief binnen de vereniging zowel op het water als op de kant!

Maud heeft sinds dat ze lid is geworden laten zien dat ze hard kan werken, altijd aanwezig is en graag nieuwe dingen wil leren. In combinatie met haar studie Bedrijfskunde en economie aan de UvA is Maud de perfecte kandidaat om aankomend jaar quaestor te zijn van onze vereniging. Daarom heb ik het volle vertouwen in Maud dat ze een goede opvolger is van mij. Ik wens Maud hierbij alvast heel veel plezier en succes aankomend jaar!

Categorie: