Masterclass Okeanos Academy 2 November

24 oktober 2011 - door Rommert - 2 reacties

Hoe haal jij het meest uit je studietijd?

In een sessie over draagkracht gaat Henk-Jan Zwolle dieper in op de factoren die je draagkracht bepalen. Heel praktisch gaat het dan over dagindelingen. Waar besteedt je je tijd aan en vooral wat is belangrijk voor je? Hoe kun je je voordeel halen bij de activiteiten voor anderen in Okeanos? Het is niet alleen het management van tijd, maar vooral managen van energie. Waar besteed je energie aan en waar loop je op leeg?

Het wordt een interactieve sessie waarbij iedereen voor zichzelf kan vaststellen hoe hij/zijn het meeste uit de studietijd haalt. Een hoog kennis niveau combineren met een hoog prestatie vermogen. Dit laatste leer je niet op de universiteit maar bij Okeanos, of je nu roeit, coacht of een bestuurs- of een commissie functie hebt.

Henk Jan Zwolle is erelid van Okeanos, Olympisch Kampioen roeien (Holland 8, 1996, Atlanta) en als Sponsor vanuit HJZ Sport nu nog steeds betrokken bij Okeanos.

De masterclass vindt plaats op 2 November in de ploegenkamer van Okeanos en vangt aan om 20:00 uur. Er kan worden gegeten voor aanvang. Je moet je hiervoor wel opgeven voor 2 November 16:00 uur.