Marjolein Tabak kandidaat-Materiaalcommissaris 2015-2016

9 april 2015 - door NielsC - 0 reacties

Al vroeg in het jaar ging het regelmatig over opvolging. Voor vele functies is dit een punt waar lang over nagedacht moet worden. Echter was het voor mij al lang duidelijk wie mijn opvolger zou worden en dus de Materiaalcommissaris in het bestuursjaar 2015-2016..

Dinsdag heb ik Marjolein een berichtje gestuurd met de vraag of ze woensdagochtend iets op kon halen bij Roeigoed. Met het idee dat ze dan meteen het vaste woensdagochtendrondje van de Materiaalcommissaris eens kon uitproberen. 

Woensdagochtend werd helaas lastig voor Marjolein dus hebben we afgesproken dat ze in de middag langs Roeigoed zou gaan. In Marjolein haar typische enthousiasme en misschien door een kleine miscommunicatie stond ze dinsdagmiddag al bij Roeigoed met de vraag of de rigger voor haar boot al klaar was.

Van een rigger die gecontroleerd moest worden wisten ze bij Roeigoed niks dus ik had Marjolein meteen aan de telefoon. Gelukkig kon ik me er nog uitpraten en Marjolein er van overtuigen dat ze toch echt de volgende dag haar rigger moest ophalen bij Roeigoed.

De volgende dag stond ze keurig op de afgesproken tijd bij Roeigoed maar ook ditmaal was er geen rigger. In plaats daarvan kreeg Marjolein een doos met dollen mee die ik toevallig nodig had en daarop zat een brief met de volgende locatie waar Marjolein verwacht werd. Na een beetje twijfelen besloot Marjolein om de brief toch maar te openen en las ze dat ze was begonnen aan het woensdagochtendrondje en eens een kijkje moest gaan nemen bij de Poly-Service. Bij de Poly-Service kreeg ze haar volgende brief waarin stond dat ze zich moest melden bij de werkplaats van roeivereniging Willem III, hier stond bootsman Vincent van Zomeren op haar te wachten waarmee ze meteen uitgebreid heeft staan praten over verschillende reparaties. 

Bij het overhandigen van de laatste brief heeft Vincent nog even laten zien waar het magazijn van de Centrale Inkoop Commissie van de ARB zit zodat Marjolein weet waar ze volgend jaar de bootsonderdelen moet halen. In de laatste brief stond dat Marjolein richting 'Okeanos' moest komen.

Op de Rozenoordbrug waren we ondertussen met het bestuur en de kandidaatsbestuursleden die al bekend waren klaar gaan staan om Marjolein te kunnen onderscheppen. Toen ze de brug op kwam gefietst en in de gaten had dat we daar klaar stonden ontstond er al een grote glimlach op het gezicht van Marjolein. Na de vraag dan ook te hebben gesteld was er geen moment van twijfel en was er een volmondig ‘JA! ik wil de Materiaalcommissaris worden’ als antwoord.

Marjolein is lid geworden in Herfst'12 en direct bij de Toernooicommissie gegaan. In september 2013 is Marjolein bij de Materiaalcommissie gekomen en vervolgens ook ingeselecteerd voor de DameschClubAcht'14. Ook zit Marjolein bij de Kluscommissie sinds deze bestaat. Na al deze inzet voor de verenging via commissies en een leuk ClubAcht jaar zit Marjolein nu in EJLD'15. De resultaten liegen er niet om, dit was een goede zet! Nog geen blik maar ik heb er vertrouwen in dat deze er snel is.

Ik heb er veel vertrouwen in dat Marjolein volgend jaar haar functie als Materiaalcommissaris goed zal uitvoeren. Met haar enthousiasme en kennis op materiaalgebied is Marjolein de perfecte kandidaat voor de functie als Materiaalcommissaris.  Ik wil Marjolein veel succes en plezier wensen in het vervullen van de mooiste functie volgend jaar!

 

Categorie: