Lustrumreis – onthulling!

22 maart 2011 - door EstherB - 6 reacties

Survivalen in de Ardennen, romantisch weekend in Parijs of naar de Spaanse Costa del Sol. Waar zal de lustrumreis heen gaan volgend jaar?

In de zomer van 2012 zal de hele wereld in de ban zijn van… Juist, de Olympische Spelen. Iedereen, van Chinees tot Peruaan, zal twee weken lang aan de beeldbuis gekluisterd zijn om zijn of haar helden te volgen. Of niet? Mooier is natuurlijk om het mee te maken, het geluid van klikkende dollen te horen, te luisteren naar het gefluister van de stuur door de coxbox, het water op te zien spatten en je longen uit je lijf te schreeuwen.

JIJ kan één van de gelukkigen zijn! De Lustrumcommissie presenteert met trots de Lustrumreis: London 2012.

Uiteraard zal er een aantal Okeaniden de eer van het vaderland verdedigen tijdens het vierjaarlijkse hoogtepunt van de sportwereld. En daarom zullen we met een delegatie van Okeanos afreizen naar Eton Dorney alwaar de roeiwedstrijden van de Olympische Spelen plaats zullen vinden. Stel je eens voor: met je vrienden zit je op de tribune aan Lake Dorney, een biertje in je hand, zonnetje op je bol en gespierde, gebruinde en bezwete roeiers en roeisters komen voorbij.

Je kunt je vanaf heden opgeven bij Okeanos Events. Maar lees daarvoor eerst het onderstaande door.

Op basis van het aantal opgegeven personen gaat de LuCie kaarten bestellen. Of we deze kaarten toegewezen krijgen is nog niet zeker. Als er meer dan het aantal beschikbare kaarten besteld wordt, wordt er geloot onder de aanvragers. Inschrijven is dus geen garantie. Een kaart kost €39 (excl BTW). De LuCie zal een complete reis organiseren met vervoer (bus) en verblijf (camping of jeugdherberg) en eventueel eten. De totale kosten worden later bekend gemaakt.

De Olympische Spelen zijn van 27 juli tot en met 12 augustus. De roeiwedstrijden zijn van zaterdag 28 juli tot en met zondag 5 augustus. Wanneer we vertrekken en terugkomen is nog niet bekend.

Je kunt je helaas niet meer aanmelden omdat de inschrijving met 55 aanmeldingen gesloten is. Om op de reservelijst te komen kun je mailen naar lustrum@okeanos.nl