Lustrumboek 2007-2017 nu te koop!

7 november 2018 - door Joost - 0 reacties

Precies één jaar na het einde van het twaalfde lustrum is het dan zo ver: het Lustrumboek 2007-2017 gaat in de verkoop! Dit boek over de afgelopen tien jaar is een absolute must-have voor iedere Okeanied.

Eind 2007, bij de verschijning van het Lustrumboek ter ere van het vijftigjarig bestaan van de vereniging, was nog alles anders: het beton van de sociëteit was net opgedroogd, project De Acht stond in de startblokken en de Olympische Spelen in Beijing moesten nog plaatsvinden. In de tussentijd is de vereniging enorm gegroeid en heeft de vereniging veel gepresteerd, zowel op het water als op de kant. In dit boek komt alles voorbij!

Het boek is gevuld met veel foto's, verhalen uit ieder verenigingsjaar en interviews met allerlei betrokkenen. Daarnaast is het boek het ultieme naslagwerk met onder andere een bijgewerkte blikkenlijst aller tijden en een complete vlootlijst.

Voor slechts 30 euro prijkt dit boek ook in uw boekenkast! Als u het Lustrumboek 1957-2007 nog niet heeft, dan is dit de kans 'm aan te schaffen met korting in een exclusieve combinatiedeal voor 50 euro voor beide boeken. En bestelt u voor 1 december? Dan kunt u ook nog een plekje bemachtigen bij de boekpresentatie op zaterdag 15 december (meer informatie volgt). Kortom: dit wilt u niet aan u voorbij laten gaan!

Bestellen kan via de volgende website: https://lustrum.okeanos.nl/boek.

Categorie: