Lustrum Bierproefavond

1 maart 2012 - door Rommert - 0 reacties

Bij Okeanos zijn we al lang bekend met de uitspraak:”Eén bier is geen bier”. Maar weten we bijvoorbeeld al dat het ene biertje niet hetzelfde is als het andere biertje? Om dat te testen organiseert de Lucie op dinsdag 6 maart de Lustrum Bierproefavond. Onder begeleiding van bierkeurmeerster en brouwer, Freek Keijzer, zullen er die avond verschillende types bier geproefd en gekeurd worden aan de hand van filmpjes en uitleg. Wie zijn de beste bierproevers van Okeanos? Is het de Barcie? ST? Remex of drinken de dames van QT toch stiekem meer dan Rosé? En wat doen de dames van Cassiopeia? Heb jij als vaste Borrelganger meer verstand van zaken dan het Heineken bier?
Behoor jij tijdens de Lustrum Bierproefavond tot de 4 beste bierproevers van Okeanos dan krijg jij de grote eer dat je op zaterdag 24 maart het Exclusieve Okeanos Lustrum Bier mag brouwen op Okeanos (onder begeleiding van Freek Keijzer). Dus warm je smaakpappillen maar vast op!

Tevens wordt er op de Bierproefavond verkozen welk type bier er het meest in de smaak valt bij de Okeanos leden. Dit bier wordt uiteindelijk gebrouwen. Tijdens de ARB borrel zal het Okeanos Lustrum Bier vat opengetrokken worden en kunnen we genieten van onze eigen goud gele (of bruine) rakkers. Dus laat je stem gelden en kom naar de Lustrum Bierproefavond.

Specifiek:
Lustrum Bierproefavond, 6 maart vanaf 20.00 uur
Kosten €9,50- inclusief: bierproefglaasje, 7-8 verschillende speciaal bieren voor het proeven + eigen brouwsel van Freek achteraf. Schrijf je in op Okeanos Events
Verkiezing Okeanos Lustrum Bier
4 beste bierproevers van Okeanos mogen Okeanos Lustrum Bier brouwen
Kom niet met de auto!