KNSRB Van Lier Sprintklassement 2007 & Arbo Unie Bedrijfsachten Regatta

16 september 2007 - door corne - 1 reactie

Op de Erasmus Sprints van afgelopen zaterdag (15 september, red.) heeft onze eerstejaars zware acht het sprintklassement van 2007 gewonnen.

Wie er met de door Rijkswaterstaat aangeboden oproei-jacks naar huis zou gaan, was nog geen uitgemaakte zaak. Voorafgaand aan de wedstrijd stond Nereus weliswaar aan de leiding in het klassement, maar ze werden op de hielen gezeten door Orca en Okeanos met respectievelijk maar twee en drie punten verschil. Okeanos won de sprint over 1000m op de Kralingse Plas in Rotterdam, waardoor de winst in het klassement een feit werd.

De wedstrijd werd gecombineerd met de Arbo Unie Bedrijfsachten Regatta (tevens laatste wedstrijd voor het NK)

Logica CMG (met als stuur onze Praeses) is dagwinnaar geworden van deze Arbo Unie Regatta. De traditie wil dat voor het toekennen van de Wim Hartkoorn wisselbokaal een correctiefactor wordt toegepast op de winnende tijd in de categorie mixed. Het spande erom en met 0,6 seconde verschil ging uiteindelijk de herenploeg van LogicaCMG dit jaar als trotse eigenaar van de Wim Hartkoorn-trofee naar huis.

Randstad en Boekel de Nerée kwamen ook in actie en deden dat niet onverdienstelijk. Beiden grepen net naast de overwinning in hun veld.

Voor meer info, zie: http://www.arbounieregatta.nl/