Kluscommissie

25 maart 2014 - door NicoleK - 1 reactie

Sinds de afgelopen voorjaarsALV is okeanos een nieuwe commissie rijker. De 'kluscommissie'!

Zoals iedereen ongetwijfeld gemerkt heeft zijn er dit jaar een aantal dingen veranderd in het aangezicht van de societeit, de bar is blauw geworden, er staat een rood-groene streep op de muur, de ruimte bij de kapstok is geschilderd etc. 

Er is echter nog veel meer mogelijk met ons gebouw! Denk aan een opbergplek voor de klaptafels/banken, een functionele indeling van de vide, een gemetselde bbq buiten en nog vele anderen mogelijkheden. Ook heeft een deel van het meubulair in de soos jaarlijks onderhoud nodig, de banken en het barblad zijn hiervan voorbeelden. Het plan van de commissie is om elk jaar in het zomerrecces en het kerstrecces (als de soos gesloten is voor de leden) hier grootschalig aan de klussen/onderhoud te plegen.

 

Nu is de kluscommissie op zoek naar versterking! Vindt jij het leuk om te verven, timmeren, schuren en lakken (ervaring is geen vereisste!) en om na te denken hoe we de binnenkant van de soos een nog mooiere/strakkere uitstraling kunnen geven zodat iedereen zich er thuis voelt. Geef dan je interesse aan via mail, sms, whatsapp, facebook, mondeling of via postduif bij Floris Hoogenboom, Marjolein Tabak of Martijn Knap. En wie weet ontvang jij een uitnodiging voor de volgende vergadering/brainstormsessie van de kluscommissie!

Categorie: