Kika Winterrun groot succes!

29 januari 2018 - door Carlijnvan Esch - 0 reacties

Mede dankzij jullie inzet was de allereerste Kika Winterrun een groot succes!

Wind, kou en modder wisten onze lopers en vele anderen niet tegen te houden. Massa's Kika-mutsen verschenen op de soos en aan de start om de 5 of 10 kilometer rondom de Bosbaan af te leggen. Het parcour was op sfeervolle wijze verlicht, wat wel resulteerde in enige glibber- en valpartijen. Gelukkig is het gehele Okeanos team met succes over de finish gekomen!

In de laatste dagen naar aanloop van de Winterrun bleven jullie Kikabiertjes drinken en stroomden vele donaties binnen voor ons team. Samen hebben we meer dan 1000 euro kunnen doneren aan dit goede doel! Hiermee heeft Okeanos de top 3 van de bedrijfsteams behaald! Zie: https://www.runforkika.nl/top-3-winterrun

In totaal is er 51.345 euro opgehaald voor Kika. De organisatie heeft meerdere malen laten weten dat ze het erg leuk vinden dat Okeanos zich wilde inzetten en mee wilde denken met het evenement. We kunnen ontzettend trots zijn op de betrokkenheid die we als vereniging hebben laten zien. Samen hebben we kunnen bijdragen aan het uitbannen van Kinderkanker. Samen zijn wij Okeanos Ten Volle Uit!

Heel veel dank voor de interesse en inzet van jullie allemaal en vooral van onze lopers! Jullie hebben Okeanos van haar beste kant laten zien. 

Categorie: