Kick-off selecties Club 8 en Top C4 18 november

14 november 2014 - door Sarah - 0 reacties

Af en toe een feestje, maar toch hard roeien!? Menigeen zal spreken van een contradictie. Dit jaar is het jouw kans om te bewijzen dat het een het ander niet hoeft uit te sluiten en er daadwerkelijk iets dergelijks bestaat als ‘de kracht van de combinatie’. Een jaar waarin je meer zult trainen dan je mede-compo’s, maar je hoofd zeker niet elke avond om 23.00 het kussen zal raken.

Als Okeanos zullen wij dit jaar vier competitieboten op het water leggen waarvoor een selectie gelopen dient te worden. Voor de ouderejaars een heren- en een dames Club 8. Voor de eerstejaars hebben wij dit jaar een primeur, jawel: twee Top C4’en!

Op dinsdag 18 november om 19.00 zal de Kick-Off plaatsvinden van de selecties voor de Club 8 en Top C4. Deze avond zal er eerst een algemeen praatje gehouden worden over het aankomende seizoen. Daarna zullen de coaches je persoonlijke inlichten over de selectieperiode.

Weet je nog niet precies wat je wil of heb je al een ploeg!? Doe vooral mee aan de selectieperiode! Dit zal namelijk een periode zijn waarin je ontzettend veel kennis en ervaring opdoet binnen de roeisport, ervaring die alleen maar in je voordeel kan werken voor de rest van je roei-carrière!

Indien je graag mee wil doen aan de selectieperiode, maar toch niet aanwezig kunt zijn op 18 november kun je een mail sturen naar competitie@okeanos.nl

Categorie: