Kick-off Promo: FBW-Feest

14 augustus 2012 - door Milou - 0 reacties

De weken van stilte en rust rondom de Bosbaan zijn voorbij! Aankomende zondag is namelijk de Kick-off van het nieuwe seizoen en hoe kun je dat nou beter vieren dan met een biertje in de hand en een hoop gezelligheid? Dit zal ook de aftrap zijn van de promotie- en introductie periode van Herfst '12, waar de voorbereidingen al in volle gang zijn door de PIC.

Het is het ideale moment om bij te kletsen, je bruine kleurtje te komen showen en weer lekker biertjes in de sociëteit te drinken.

Voor de eerstejaarsstudenten Bewegingswetenschappen is dit de eerste kennismaking met Okeanos, en wij gaan er met zijn alle voor zorgen dat het het beste feestje van de IDEE-week is en zetten met zijn alle de sociëteit op zijn kop!

Naast dit mooie feest zijn er nog veel meer leuke activiteiten waar we alle helpende handjes, knappe koppen en mooie praatjes kunnen gebruiken.

Zo zal op woensdag 22 augustus een BBQ zijn samen met 250 eerstejaars studenten van de MFVU, en ongeveer 300 andere eerstejaarsstudenten. Alle Okeaniden zijn van harte welkom om een hapje mee te eten, en het zou natuurlijk super fijn zijn als iedereen dan ook een keer een vleesje om wilt draaien, een C4+ wilt sturen en in ieder geval laat zien hoe leuk het is om lid te zijn van Okeanos! De kosten voor deze BBQ zijn 5 euro en inschrijven is hier mogelijk tot dinsdagavond.

Dinsdag 28 augustus zullen de studenten van de INTREE-week kennis maken met Okeanos, en dat in de Gieter! De eerstejaarsstudenten van de UvA zullen alle kroegen in Amsterdam langslopen, en wij moeten hier natuurlijk uit springen door het goedkoopste bier te schenken, de leukste mensen te hebben en het beste een feestje kunnen bouwen. Iedereen is welkom vanaf 20u en bier zal 1,25 kosten. We hopen jullie daar te zien!

Donderdag 6 september zal het Open Feest plaatsvinden, nodig nu alvast al je huisgenoten, vrienden en vriendinnen, studiegenoten, nichtjes en neefjes uit! Het thema volgt binnenkort, we kunnen al wel bekend maken dat Sonnema weer met een leuke actie komt deze avond.

Tijdens de IDEE-week, Intree-week en de promoweken kunnen wij alle helpende handen gebruiken! Heb je een uurtje de tijd, mail dan naar vicevoorzitter.pic@gmail.com wanneer jij kunt helpen.

Hieronder het volledige programma:

Zondag 19 augustus Kick-off FBW Feest
Dinsdag 21 augustus Eten @ Okeanos
Woensdag 22 augustus Uilenstede Festival
Woensdag 22 augustus SUMMER BBQ @ Okeanos
Maandag 27 augustus Eten @ Okeanos

Maandag 27 augustus Intree Verenigt
Dinsdag 28 augustus Eten @ Okeanos

Dinsdag 28 augustus Pubnight: Okeanos @ Café de Gieter

Donderdag 30 augustus Uilenstede Festival
Elke dinsdag, woensdag en donderdag week 36&37 Promo @ VU
Elke dinsdag, woensdag en donderdag week 36&37 Open Roei Avond
Donderdag 6 september OPEN FEEST

Donderdag 13 september OPENINGS FEEST

Met z’n allen op naar de ledenstop!

Categorie: